-
کاربر
سلام . ببخشيد دخالت ميكنم . من كربه هام رو بردم مطب دكتر *****و به صورت رايكان اونها رو درمان كرد :
بر طبق قوانین انجمن هرگونه تبلیغ از دامپزشک و بردن نام و مطب ان خلاف قوانین می باشد.
ویرایش توسط Hossein : 11-18-2011 در ساعت 11:16 PM
دلیل: تبلیغات
-
کاربر
zakhm haye dahani
[QUOTE=cat_fish;5701]سلام .4 روز پيش من تو پارک يک سبد که توش 2 تا بچه گربه بود پيدا کردم و بعد از پرس و جو متوجه شدم که شخصی امده و گربه ها رو اونجا گذاشته و رفته .همون موقع هم بارون شديدی شروع به بارش کرد و من دلم برای گربه ها سوخت ، بخاطر همين اون ها رو به منزل آوردم .بخاطر اينکه تاحالا تجربه نگهداری از گربه رو نداشتم ، به اشتباه من به گربه ها شير و جيگر مرغ دادم و اون ها هم خوردن .ديروز موقع غذا دادن متوجه شدم که يکی از گربه ها اصلاً غذا نميخوره ( گربه مشکيه ) و فقط غذا رو بو ميکرد و ميرفت عقب . من براش مرغ درست کردم و ديدم مرغ رو خيلی کم خورد . مدفوع گربه سياهه بسيار بسيار بوی بدی هم ميداد .امروز برای گربه ها غذا بوردم ( جيگر ) که باز هم گربه مشکيه نخورد ، براش شير بردم و باز هم نخورد ، براش مرغ درست کردم و 2 تيکه کوچيک مرغ خورد و 1 ساعت بعد شروع به استفراغ کردن کرد و اون مرغ رو بالا اورد . تو استفراغش فقط مرغ بود و خونی ديده نميشد .براش سرلاک درست کردم ، نخورد . سوپ درست کردم ، نخورد . پوره سيب زمينی درست کردم ، نخورد .الان حدود 48 ساعت هست که هيچی نخورده و فقط امشب يکم آب خورد . خيلی گرسنه هست و همش مييو مييو ميکنه و مياد سمت آدم که غذا بخوره ولی فقط بو ميکنه و نميخوره .من اصلاً نميتونم هزينه براش بکنم و دامپزشک يا غذای مخصوص گربه تهيه کنم .من بايد چی کار کنم ؟ هيچی نميخوره ولی به شدت گرسنه هست . اسهال هم هست .واقعاً بگيد چی
کلمات کلیدی این موضوع
علاقه مندی ها (Bookmarks)
علاقه مندی ها (Bookmarks)