صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11
    مدیر کل دامپزشکان

سلام دوست عزیز
    در اربطه با مشکل پیش امده عوامل مختلفی میتونه دخیل داشته باشه بنده دقیقا متوجه نشدم که کجای پا خون ریزی زیر جلدی کرده است و میزان شدت این مشکل تا چقدر است باید معاینه حضوری انجام شود و ازمایش های احتمالی برای تشخیص مشکل انجام شود.
    بهتر است که به دامپزشک مراجعه کنید چون بی دلیل خون ریزی زیر جلدی رخ نمیدهد همانطور که گفتم دلایل مختلفی وجود دارد ممکن هست اصلا مشکل مفصلی نباشد .
    ه رفتار و میزان تغذیه و شادابی خروستان توجه کنید در این حال توجه کنیداگرمیزان خون زیرجلدبیشتر شد سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.
    پیشنهاد من به شما این هست که دوباره به دامپزشک مراجعه کنید اما دامپزشکی که درزمینه طیور دارای مهارت باشد.
    اگربازهم سوالی داشتید خوشحال می شوم بتونم به شما کمک کنم.
    موفق باشید
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)