نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    مدیر کل دامپزشکان

پیش فرض ژن اعتیاد کشف شد

پژوهشگران ژاپنی به تازگی دریافته اند در بدن معتادان انواع مواد مخدر ژنی با ماهیت تمایل به اعتیاد وجود دارد.
    به گزارش مهر به نقل از کی اس ال نیوز، در بدن افرادی که کشش و تمایل به مواد مخدر دارند ژنی وجود دارد که در هنگام روبرویی معتادان و افراد سالم با مواد مخدر در مغزشان بازخوردهای مثبت ایجاد می کند.
    این ژن که ماهیت رفتاری دارد با فرستادن فرکانسهای مثبت به ذهن افراد سالم و معتادان سبب تشویق این افراد به استعمال مواد مخدر می شود.
    پژوهشگران ژاپنی در نظر دارند در ادامه تحقیقاتشان مشخص کنند که این ژن در بدن زنان و مردان چه تفاوتهای ظاهری دارد و حامل چه خصوصیتهایی است.
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)