نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    مدیر کل دامپزشکان

پیش فرض انگل لیشمانیا و لیشمانیوز ها (ویراست سوم)

انگل لیشمانیا و لیشمانیوز ها (ویراست سوم)

تألیف: هیأت مؤلفان
    زیرنظر: دکتر ابوالحسن ندیم؛ دکتر عزت الدین جوادیان؛دکتر مهدی محبعلی و دکتر علی ضامن مؤمنی

ویراست سوم کتاب انگل لیشمانیا و لیشمانیوز ها منتشر شد. تعریف و تاریخچه لیشمانیوز؛ انگل شناسی لیشمانیا؛ رده بندی انگل های لیشمانیا؛  بیماری زایی انگل های لیشمانیا؛  اشکال بالینی لیشمانیوز پوستی؛ درمان لیشمانیوز پوستی؛ جنبه های بالینی لیشمانیوز کالاآزار(احشایی)؛ روش های تشخیص آزمایشگاهی لیشمانیوزها در انسان؛ ایمنی شناسی لیشمانیوز؛ آسیب شناسی لیشمانیوزها؛ ناقل لیشمانیوزهای انسان در ایران پشه خاکی های نوع فلبوتوموس؛ مخازن حیوانی لیشمانیوز پوستی در ایران؛ اپیدمیولوژی لیشمانیوز پوستی در ایران؛ کنترل لیشمانیوز پوستی؛ مخازن حیوانی لیشمانیوز احشایی؛  اپیدمیولوژی کالاآزار در ایران؛ کنترل لیشمانیوز احشایی نوع مدیترانه ای؛ لیشمانیزاسیون و اطلاعات کنونی در زمینه واکسن لیشمانیوز عنوان های 19 گانه فصول این کتاب هستند. این کتاب در 288 صفحه توسط مرکز نشر دانشگاهی منتشر گردیده است. ویراست اول این کتاب در سال 1364 و ویراست دوم آن در سال 1373 منتشر شده است.

منبع: سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا.
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)