با سلام
علائم گفته شده به دیسکوپاتی در ناحیه گردن و ابتدای مهره های سینه ای و wobbler's syndrom شباهت داره که در نژاد دابرمن هم به نسبت شایع هستند. نتایج رادیوگرافی و یا میلوگرافی می تونه تعیین کننده باشه.
با سلام
علائم گفته شده به دیسکوپاتی در ناحیه گردن و ابتدای مهره های سینه ای و wobbler's syndrom شباهت داره که در نژاد دابرمن هم به نسبت شایع هستند. نتایج رادیوگرافی و یا میلوگرافی می تونه تعیین کننده باشه.
دکتر مکرم
با تشکر از دکتر مکرم که بنده با توجه به آشنایی که از ایشان در facebook دارم به تجربه و تخصصشون در زمینه ی دام کوچک ایمان دارم.باید خدمت شما عرض کنم که نتایج رادیوگرافی احتمال هرگونه آسیب دیدگی یا هرگونه درگیری ستون مهره ها رو رد کرد.البته همون طور که گفتم تشخیص قطعی عارضه به علت طبیعی بودن علاءم تا قبل از تهیه مقطع هیستوپاتولوژی نخاع تقریبا غیرممکن بود
تمورهای ستون فقرات
تمورهای مغزی
تمور غلاف آکسونها.شوانوما
Symptoms
[/list:u:df9fca5459]
- Chronic, progressive forelimb
lameness
and muscle
atrophy
- Lameness in the hind limbs
- Peripheral nerve disorder (from self-mutilation)
- Palpable mass (mass can be felt by touch examination)
- Horner's syndrome, a disease of the
sympathetic nervous system
: automatic nerve reaction, affects parts of the body not under direct control- If the Schwannoma is in the neck, only one side of the face will be affected:[list:df9fca5459]
- Droopy eyelid
- One sided facial paralysis
- Decreased pupil size
- Slight elevation of the lower eyelid
Causes
- Idiopathic (unknown)
اگر عارض سرطانی چیزی باشه اینا شایعه..ممنون
با تشکر از دوست عزیزم که دقیقا زد وسط خال،علت این عارضه تومور شوان یا showanema تشخیص داده شد،و چون این تومور به صورت موضعی بود و به جایی متاستاز نداده بود فقط اندام حرکتی قدامی رو درگیر کرده بود و هیچ عارضه ی دیگری ایجاد نکرده بود.از دوستانی که تو این بحث شرکت کردن و نظراتشونو دادن بسیار ممنونم
جا داره که بنده به دو نفر تبریک عرض کنم:
1- نیمای عزیز برای مطرح کردن این گونه سوالات مفید و خوب
2- شهریار عزیز برای پاسخ دادن سوال مطرح شده
به نیما و شهریار 25 امتیازمثبت اضافه شد.
امیدوارم که این پرسش و پاسخ ادامه داشته باشه .
به امید موفقیت
سوگند نامه دامپزشکی
اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .
من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)