صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    کاربر سایت

پیش فرض مشکل چشم همستر

سلام
    من یک همستر دارم. یک روز هست که متوجه شدم یکی از چشمهاش مثل چشم دیگرش مشکی و براق نیست و خاکستری تیره هست.
    میخوام بدونم چشمش کور شده؟ باید چیکار کنم که خوب شه؟
    لطفا کمکم کنید.

مدیر کل دامپزشکان

سلام

دوست عزیز لطفا درباره حیوانتون اطلاعات کامل بدید که چند ماهه اش هست کجا نگهداری اش میکنی (توضیح درباره محیط زندگی ) معمولا چی بهش میدی که بخوره ؟ و هر نکته ای که فکر میکنید ممکنه مهم باشه.

لطفا یک عکس از چشمان همستر خودتهیه کنید و در سایت قرار بدهید ولی برای اینکه بفهمیم که چشمش سالم هست یا خیر باید کار زیر را انجام دهید :

با یک چراغ قوه ( بهتر که کوچک باشه) نور رو به چشمی که فکر میکنید کورهست نزدیک کنید و دور کنیدبه مردمک چشم حیونتون توجه کنید اگر بزرگ و کوچک بشه که مشکلی نیست اگرنه که احتمالا کور شده است.
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر سایت

تقریبا 1 سالشه و تو آکواریوم که توش پوشال هست زندگی میکنه.
    معمولا بهش میوه، سبزی، گردو، پسته، تخمه... میدم، یه مدت کاکائو میخورد ولی دیگه بهش ندادم چون ترسیدم دیابت بگیره.
    مردمک چشمش رو نمیتونم خوب ببینم
    انگار یه لایه سفید خیلی نازک روی چشمش هست
    این عکسشه

اگه کور شده باشه نمیشه کاری کرد که خوب شه؟
    چیکار کنم که چشم دیگرش کور نشه؟

مدیر کل دامپزشکان

شما ذکر نکردید که چند وقته این اتفاق افتاده است.
    چیز شیرین به هیچ عنوان نباید به همستر بدید چون ممکنه دیابت بگیره و یکی از عوارض دیابت کوری هست.

شما تو جستجوگر گوگل سایت (در صفحه اصلی) بنویسید همستر نکات مفیدی در باره نگه داری و تربیت و بیماری ها و پرورش پیدا میکنید.

پودر مولتی ویتامین یا شربتش به مقدار کم تو اب همسترتون بریزید + مقدار کم مولتی ویتامین به اندازه یک جهارم قاشق غذا خوری ویتامین A تو ابش بریزید .

تصویر مشخص نبود , اگر مردمک رو نمی بینید توجه کنید وقتی که با نور میزنید به چشمش به نور حساسیت نشون میده یا خیر . به چشم سالم نور بزنید عکس العمل رو متوجه میشید بعد به چشمی که فکر می کنید کور شده بزنید اگر عکسالعملی نداشت کور شده.
    نباید شیرینی و شکلات بهش میدادید همستر خیلی حساسه و زود دیابت میگیره.

اگر کور شده باشه ممکنه که دیگه خوب نشه
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر سایت

فکر میکنم 2 روز هست که اینطوری شده.
    ولی علائم دیابت رو نداره.
    من بهش آب نمیدم، به جای آب کاهو و سبزی و میوه میدم که بخوره، فکر نمیکنم اگه آب بدم بهش بخوره.
    به هر حال ممنون.

مدیر کل دامپزشکان

خواهش میکنم

ولی حتما دارو هایی که گفتم را بهش بدید حالا به هر روشی که ممکنه (مخلوط کردن با غذا گلوله کردن و از این راه ها)
    در مریضی ممکنه عوامل دیگه ای هم دخیل باشه برای رسیدن به پاسخ روشن و مطمئن باید به دامپزشک مراجعه کنید ممکن هم هست که کور نشده باشه .

لینک درباره پرورش همستر ممکنه به دردتون بخوره : http://irvet.ir/ftopict-84.html
    سوگند نامه دامپزشکی

کاربر

پیش فرض همستر

سلام آقا همستر من چشماش قرمزه از وقتي خريدم قرمز بود خيلي هم مي خوابه مي خواستم ببينم مشكل داره؟
    1ماهشه
    ااصلا خواب اندازه براي همستر چند ساعته؟
    ویرایش توسط hamester : 03-04-2011 در ساعت 05:47 PM

مدیر کل دامپزشکان

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط hamester نمایش پست ها
    سلام آقا همستر من چشماش قرمزه از وقتي خريدم قرمز بود خيلي هم مي خوابه مي خواستم ببينم مشكل داره؟
    1ماهشه
    ااصلا خواب اندازه براي همستر چند ساعته؟
    با سلام
    لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید :
    چه مدته چشمش قرمز هست ؟
    محیط زندگیش ازلحاظ بهداشتی چطور است ؟
    چه غذاهایی به ان میدید ؟
    به چه اندازه ای هست ؟ توپل متوسط لاغر (این معیار ببه نسبت بقیه همسترهاست)
    دو چشمش به یک انداه قرمز هست ؟
    قرمزی همراه با پارگی مویرگ های چشم است ؟
    زخم خارجی در بدن وجود ندارد ؟

خواب همستر به نژاد ان بر میگردد اما معمولا شب ها فعالیت می کنند و روز ها بیشتر میخوابند. سیستم خواب دست شماست شما میتونید تغییر بدید
    ویرایش توسط Hossein : 03-05-2011 در ساعت 10:45 AM
    سوگند نامه دامپزشکی

کاربر

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein نمایش پست ها
    با سلام
    لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید :
    چه مدته چشمش قرمز هست ؟
    محیط زندگیش ازلحاظ بهداشتی چطور است ؟
    چه غذاهایی به ان میدید ؟
    به چه اندازه ای هست ؟ توپل متوسط لاغر (این معیار ببه نسبت بقیه همسترهاست)
    دو چشمش به یک انداه قرمز هست ؟
    قرمزی همراه با پارگی مویرگ های چشم است ؟
    زخم خارجی در بدن وجود ندارد ؟

خواب همستر به نژاد ان بر میگردد اما معمولا شب ها فعالیت می کنند و روز ها بیشتر میخوابند. سیستم خواب دست شماست شما میتونید تغییر بدید
    جواب سوالات
    1.از وقتي خريدم
    2.تازه خريدم تميزه تميزه
    3.برنج-گندم-كاهو
    4.لاغر
    5.آره
    6.نه
    7.به هيچ وجه

حالا يه چيز ممكنه رنگ چشم از نژاد باشه؟

مدیر کل دامپزشکان

Lightbulb

قرمزی چشم دلایل متعددی دارد که نژاد بی تاثیر نیست نژادی وجود دارد به نام نژاد همستر آلبینو
    نژاد مستقلی محسوب نمی شود.در واقع به همسترهای چشم قرمز آلبینو می گویند که معمولا هم سفید رنگ هستند!در حقیقت ویژگی آلبینو (چشم قرمز یا نارنجی)
    یک مطلب درباره نژادهای همستر قرار دادم شما به ان قسمت مراجعه کنید باتوجه مطلب نوع همستر خود را اعلام کنید.
    نژادهای همستر
    سوگند نامه دامپزشکی

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)