صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
    کاربر

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein نمایش پست ها
    قرمزی چشم دلایل متعددی دارد که نژاد بی تاثیر نیست نژادی وجود دارد به نام نژاد همستر آلبینو

یک مطلب درباره نژادهای همستر قرار دادم شما به ان قسمت مراجعه کنید باتوجه مطلب نوع همستر خود را اعلام کنید.
    نژادهای همستر
    ولي مشكلم اصلا حل نشد

مدیر کل دامپزشکان

Lightbulb

دوست عزیز من عرض کردم که د باتوجه مطلب نوع همستر خود را اعلام کنید.
    از چه نژادی است ؟
    تونژاد های مختلف عوامل متغییر هست
    اگر میتونید از چشم همسترتون یک عکس بگیرید
    واکسن زدید همسترتون رو ؟
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر

با سلام. من یک همستر سوری مو بلند دارم که یک سال و نیمه هستش. هر 3 ماه یکبار به کلینیک پارسا مراجعه می کنم و دارو انگل رو بهش می دن. برای محیط خونه اش تا چند ماه پیش از پوشال استفاده می کردم که دیدم حساسیت داره و به محض استشمام، پشت سر هم عطسه می کرد، از حدود 5-6 ماه پیش از کاه استفاده کردم که خیلی خوبه و مشکلی باهاش نداره. این تا اینجا توضیحاتی که فکر می کردم باید بدم.
    و اما مشکل فعلی همسترم اینه که از حدود 2 ماه پیش، چشم چپ همسترم بسته می شد و با هر بار بازی کردن و یا نهایتا شستشو با چای، به حالت اول بر می گشت. بعد از 2 هفته دیدم باز بسته میشه به کلینیک مراجعه کرد، دکتر گفت سالمه و هیچ مشکلی نداره، ولی خب من خودم احساس می کردم که یه جوش خیلی ریز مثل گل مژه روی پلک بالاش هست. طبق دستور دکتر چند بار دیگه با چای شستم و الان دیگه چشمش بسته نمیشه، رنگ چشمش هم کاملا شفاف و براق هستش، مثل قبل، ولی اون گل مژه ای که داشت بزرگتر شده، شاید دو برابر سایز قبلش. حالا من نمی دونم با این گل مژه چه کنم، داره بزرگ میشه و این خیلی نگرانم می کنه، چون احساس می کنم همسترم هم باهاش احساس راحتی نمی کنه.
    ممنون می شم راهنمایی بفرمایید از چه قطره یا پمادی استفاده کنم. با تشکر

مدیر کل دامپزشکان

با سلام
    ازاینکه انجمن دامپزشکان را برای مطرح کردن سوالتان انتخاب کردید متشکریم

در رابطه مشکل بسته شدن چشم همسترتان دلایل مختلفی باعث به وجود امدن این عامل می شود که خوشبختانه الان دچار این مشکل نیست.
    اما مشکل کنونی همستر شما با توجه به مواردی که ذکر کردید باید اینگونه توضیح بدهم که گل مژه به صورت یک توده متورم، حساس و دردناک و قرمز رنگ در نزدیکی لبه پلک تظاهر می کند این توده یک آبسه کوچک است که در اثر عفونت یا التهاب ریشه مژه ها یا غدد ترشح کننده چربی پلک ایجاد می شود.عامل ان باکتریایی است
    برای درمان گل مژه شما باید ماساژ کمپرس گرم را روزی 4 بار انجام داد تا ترشحات تخلیه شود و گل مژه بهبود پیدا کند بزرگ شدن گل مژه معمولا یکی از علایم بهبودی است .
    اگر پس از یک پنج روز مشکل حل نشد و بدتر شد یا اینکه گل مژه خیلی بزرگ شد باید از انتی بیوتیک موضعی استفاده شود.
    با این حال بهترین کار پس از این مدت و برطرف نشدن مشکل مراجعه مجدد به دامپزشک و انجام معاینات حضوری برای تشخیص است
    اگر باز هم سوالی بود خوشحال میشویم پاسخ ان را بدهیم
    موفق باشید
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein نمایش پست ها
    با سلام
    ازاینکه انجمن دامپزشکان را برای مطرح کردن سوالتان انتخاب کردید متشکریم

در رابطه مشکل بسته شدن چشم همسترتان دلایل مختلفی باعث به وجود امدن این عامل می شود که خوشبختانه الان دچار این مشکل نیست.
    اما مشکل کنونی همستر شما با توجه به مواردی که ذکر کردید باید اینگونه توضیح بدهم که گل مژه به صورت یک توده متورم، حساس و دردناک و قرمز رنگ در نزدیکی لبه پلک تظاهر می کند این توده یک آبسه کوچک است که در اثر عفونت یا التهاب ریشه مژه ها یا غدد ترشح کننده چربی پلک ایجاد می شود.عامل ان باکتریایی است
    برای درمان گل مژه شما باید ماساژ کمپرس گرم را روزی 4 بار انجام داد تا ترشحات تخلیه شود و گل مژه بهبود پیدا کند بزرگ شدن گل مژه معمولا یکی از علایم بهبودی است .
    اگر پس از یک پنج روز مشکل حل نشد و بدتر شد یا اینکه گل مژه خیلی بزرگ شد باید از انتی بیوتیک موضعی استفاده شود.
    با این حال بهترین کار پس از این مدت و برطرف نشدن مشکل مراجعه مجدد به دامپزشک و انجام معاینات حضوری برای تشخیص است
    اگر باز هم سوالی بود خوشحال میشویم پاسخ ان را بدهیم
    موفق باشید
    ممنون از پاسخ کاملتون. ولی این حیوون که واینمیسه من واسش کمپرس گرم بذارم. هم خیلی شیطونه هم زیاد دستی نیست. چه جوری باید کمپرس گرم بذارم؟

مدیر کل دامپزشکان

شما از دستمال پارچه ای گرم (نه داغ) استفاده کنید .
    اگر باز هم نمی ایستاد باید از انتی بیوتیک موضعی استفاده شود.
    درمان گل مژه معمولا 1هفته تا 1ماه به طول میکشد
    سوگند نامه دامپزشکی

کاربر

ممنون دوست عزیز. خیلی لطف کردی.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)