سلام دوست عزیز
اول از همه به سایت خودتون خوش اومدید
توی این تاپیک همون طور که از عنوانش پیدا کاربران صبحبت های بین خودشون رو می تونند توی این ارسالی مطرح کنن
سلام دوست عزیز
اول از همه به سایت خودتون خوش اومدید
توی این تاپیک همون طور که از عنوانش پیدا کاربران صبحبت های بین خودشون رو می تونند توی این ارسالی مطرح کنن
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران محترم
با توجه به جلسه ای که با مدیران سایت داشتیم بخش دامپزشک انلاین به دلیل افزایش کیفیت پاسخ گویی برای گروه های کاربری تازه وارد و نیمه فعال بسته می باشد و فقط کاربران فعال به بالا میتوانند در این بخش سوال مطرح کنند.
برای رسیدن به درجه کاربر فعال نیازمند ارسال 80 پست در انجمن می باشد.
با تشکر و احترام
سوگند نامه دامپزشکی
اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .
من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.
سلام
سوالی داشتم چرا کاربران دختر انجمن مثل پسران انجمن فعال نیستند ؟
اگر سوالی مربوط به دروس دامپزشکی داشتیم پاسخ ان شامل این شرایط بالا می شود ؟
سلام
الناز خانم ورود شما رو به انجمن خوش امد میگم
کلا کاربران اقای انجمن ها همیشه فعالتر از کاربران خانم هستند :) مگر اینکه خلاف این قضیه ثابت بشه و فکرکنم شاید یک دلیل دیگه اش این باشه که دامپزشکای اقا بیشتر از خانم ها هستندسوالی داشتم چرا کاربران دختر انجمن مثل پسران انجمن فعال نیستند ؟
تو اون که حق ما خانم ها رواقایون میخورن که حرفی نیست من فکر میکنم شاید یک دلیلش این باشه که مدیر خانم تو انجمن نیست اگر یک مدیر خانم تو انجمن بود شاید فعالیت خانم ها بیشترمیشد
با سلام و احترام خدمت مدیران و کاربران عزیز
همانطورکه مشاهده میکنید در حال تخصصی کردن انجمن ها هستیم از دوستان اگرکسی برای بهتر کردن شاخه های انجمن نظری داشت خوشحال می شویم نظرشان را بداینم و در صورت امکان از نظراتشان استفاده کنیم.
باتشکر
سوگند نامه دامپزشکی
اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .
من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.
کسی میتونه پیشبینی وضیت بازار مرغ را بکند
دکتری انلاین هست سوالی دارم
سوگند نامه دامپزشکی
سوگند نامه دامپزشکی
علاقه مندی ها (Bookmarks)