برای نظم بیشتر در مفهوم مطالب ، پیشنهاد میکنم یک بخش در ادامه خبرهای دامپزشکی به عنوان "تازه های دامپزشکی" اضافه کنید تا یافته ها و تحقیقات علمی جدید در رابطه با پیشرفت های دامپزشکی در این بخش ثبت گردد .
با تشکر از مدیر محترم
برای نظم بیشتر در مفهوم مطالب ، پیشنهاد میکنم یک بخش در ادامه خبرهای دامپزشکی به عنوان "تازه های دامپزشکی" اضافه کنید تا یافته ها و تحقیقات علمی جدید در رابطه با پیشرفت های دامپزشکی در این بخش ثبت گردد .
با تشکر از مدیر محترم
You won the best , here I am
忍-N.G.S
فکرجالبی هست یک بخش به نام تازه های دامپزشکی ایبجاد میکنم ولی باید یک زحمت بکشی و ان این است که باید مطالبی که مربوط به این بخش هست رو از اخبار به این بخش انتقال بدهی.
اموزشش رو در همین تاپیک قرار میدهم
سوگند نامه دامپزشکی
اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .
من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.
از توجه شما ممنون
ولی من فقط میتونم مطالب خودم رو انتقال بدم ، در مورد بقیه موارد موجود مربوط به ارسال دیگران در بخش خبر هم این امکان داره ؟
You won the best , here I am
忍-N.G.S
علاقه مندی ها (Bookmarks)