صفحه 3 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 96

موضوع: مینا

کاربر

الان تقریبا 4 ماهشه...

کاربر

سلام.ببخشید نگفتین که چرا مینام رفتارش تغییر کرده و همرو میزنه...الان تقریبا 4 ماهشه از وقتی کمتر از یه ماهش بود داشبتیمش...مرسی..میشه بگین چیکار باید کنم؟؟؟

کاربر سایت

با سلام مجدد و کسب اجازه از پیش کسوت سایت دکتر حسین;
    دلیل اکثر این رفتارها به نوع برخورد خود شما بستگی داره. به نظر من باید این پرنده در ابتدا فقط یک دوست صمیمی (ترجیحا خود شما که صاحب مینا هستین) داشته باشد.یعنی سعی کنین خودتون تنها بهش غذا بدین یا محل زندگیشو تمیز کنین و کلا فقط شما توی دیدش باشین. بعد از مدتی که رفتارهاش ثبات پیدا کرد می تونین روابط جمعیش رو بیشتر کنین. البته من از راه دور و طبق فرمایشات شما این نظر رو میدم. چون من مینا شما رو ندیدم. هر چند این موارد بیماری نیستند و یک نوع هنجار شناخته می شوند.

کاربر

مرسی از راهنماییتون...

کاربر

سلام خسته نباشی حسین آقا من مینام رو شبها میزارم توی یه جعبه تا موقع خواب جاش گرم باشه امروز صبح وقتی بیرون اومد پاشو بالا گرفته بود وقتی راه میرفت تعادل نداشت می خورد زمین خودشو پف داده بود اصلا حال نداشت وقتی دیدم بهش یکم غذا دادم الان یکم بهتر شده ولی باز ...نمیدونم...میخواستم ببینم علتش چی بوده بهش مولتی ویتامین بده یا شما چیز دیگه ای تجویز می کنید
    منتظرم هرچه زود تر جوابمو بدید با تشکر

مدیر کل دامپزشکان

با سلام و احترام خدمت شما
    این مشکلات معمولا به دلیل کمبود ویتامین و مینرال به جود می اید .
    شما میتوانیداز قطره مولتی ویتامین + مینرال استفاده کنید اگر این قطره را در داروخانه پیدا نکردید شما قطره مولتی ویتامین و قطره مینرال را بصورت جداگانه ازداروخانه تهیه کنید و ازهر کدامشان 3 قطره در روز در اب خوراکیشان بریزید و پس از گذشت 24 ساعت اب را عوض کنید.
    اگر بازهم سوالی بود خوشحال میشویم پاسخ ان را بدهیم
    موفق باشید
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر

ممنون حسین آقا خیلی گلی

کاربر

سلام حسین آقا مینام از دیروز هی پاشو بالا میگیره خودشو پف میده کسل شده زیاد شیطونی نمیکنه به نظر شما چشه من دیروز بهش مولتی ویتامین دادم تو غذاشم قرص سرما خوردگی کودکان زدم گفتم شاید سرما خورده چون دیروز بخاری نداشتیم خونمون سرد بود به نظر شما چی کار کنم من؟ خواهشا زود جوابمو بدید تا ظهر منتظرم

کاربر

یه مطلبی رو یادم رفت مینام یکی دو روز پیش یکی دوتا سوسک مرده تو خونه بود اونا رو مزه مزه کرد ولی نخورد اونم بگم که سوسکا رو با دارویی که گوشه ی دیوار ریختیم بودیم مرده بودن لطفا زود کمکم کنید اعصابم داره خورد میشه

مدیر کل دامپزشکان

با سلام و احترام
    لطفا خودسرانه به پرندتون دارو ندید
    پرنده ها مثل انسان ها سرما نمیخورند (cloding) اصلا داروی سرما خوردگی بهش ندید و سریعا از اب خوراکشی را عوض کنید.
    به مرغ میناتون قطره مولتی ویتامین + مینرال بچه بدید اگر نبود قطره مولتی ویتامین بچه و قطره مینرال بچه را تهیه کنید و از هر کدوم روزی یک قطره بریزید تو دهنش یا تو ابش قرار بدید .
    سعی کنید محل نگه داری میناتون رو گرم نگه دارید چون سرما باعث کم شدن مقاومت بدنش میشه و زود مریضی میگیره.
    پاشو بالا میگیره خودشو پف میده کسل شده
    با توجه به موقعیتی که گفتید همه این مواردبه خاطر وجود سرما است درضمن مفصل پای میناتون هم حساس تر ازبقیه مینا ها شده است که به مرور زمان با مصرف مینرال این موضوع کم کم برطرف می شود.
    یه مطلبی رو یادم رفت مینام یکی دو روز پیش یکی دوتا سوسک مرده تو خونه بود اونا رو مزه مزه کرد ولی نخورد اونم بگم که سوسکا رو با دارویی که گوشه ی دیوار ریختیم بودیم مرده بودن
    من فکر نکنم که میناتون مسموم شده باشد بااین حال یکی دیگر ازفواید مولتی ویتامین ها انتی توکسین بودنشون هست زیاد ناراحت نباشید

اگر مشاهده کردید که حال میناتون داره غیرمعمول بد میشه حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
    اگر بازهم سوالی بود خوشحال میشویم پاسخ ان را بدهیم
    موفق باشید
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

صفحه 3 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)