صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
    کاربر

با سلام و عرض خسته نباشید
    بلبل خرما من هم تقریبا همین مشکل پیدا کرده با این تفاوت که بعد از یه روز اون پاشم همین طوری شد و پوست بدنش سرخ و داغه و تنفش تند و سریعه و دیگه جیک جیک نمی کنه و به سختی مدفوع میکنه ولی غذا خوب میخوره.
    چند ساعتیه از همین داروهایی که معرفی کردید دارم بهش میدم و کمی حالش بهتر شده و میتونه برا چند لحظه رو پاهاش وایسه.به نظرتون همین درمان ادامه بدم یا راه حل دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟

مدیر کل دامپزشکان

با سلام
    کدام داروها را به پرندتان میدهید ؟
    چه غذاهایی به او میدهید و چه مدت است دچار این مشکل شده است ؟
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر

با سلام
    كپسول مولتي ويتامين مينرال و قرص پردنيزولون
    غذا هم انواع میوه جات مثل انگور و زردآلو و ... و مخلوط خرما و آرد نخودچی
    حدود 3 روز به این وضع در امده اما امروز با مصرف این داروها و دادن زرده تخم مرغ حلاش بهتر شده و میتونه بیشتر رو پاهاش بیاسته.
    سنشم حدود سه هفتس
    ممنون از پی گیریتون

کاربر

سلام وخسته نباشید. پرنده ی من بلبل خرما ست .چند روز پیش یه پاش تو توری گیر کرد کمی از گوشت انگشت و ناخنش کنده شد و خون امد.الان زخم بسته شده ولی یه بند انگشتش خیلی باد کرده توی نور کمی قرمزه.همشم پاشو بالا میگیره.باید چیکار کنم .خیلی ناراحتم

مدیر کل دامپزشکان

با سلام و احترام

در ابتدا زخم را بتادین بزنید سپس پوماد تترا سایکیلین و پوماد ad3 رو هر روز با فاصله زمانی بر روی زخم بزنید صبح تا عصر ad3 عصر تا صبح فردا تتراسایکیلین
    کپسول مولتی ویتامین مینرال انسانی را هر روز به مدت یک هفته در ابش قرار بدهید
    میزان یک کپسول در 5 لیوان اب
    توجه کنید که باید اب هر روز عوض شود
    اگر باز هم سوالی بود خوشحال میشویم کمکتان کنیم
    سوگند نامه دامپزشکی
    اکنون که به پیشه دامپزشکی گام می نهم سوگند یاد میکنم که با محافظت از سلامت حیوانات و کاهش درد و رنج آنها ، کوشش برای حفظ منابع حیات دامها ، تلاش در بهبود بهداشت همگانی و پیشبرد دانش دامپزشکی و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان ، دانش عملی و مهارت های خود را در راستای مصالح جامعه به کار گیرم .

من در انجام وظایف حرفه ای خود همواره به وجدان ، شرف و اصول اخلاق علم دامپزشکی پایبند خواهم بود .تعهد میکنم که همواره برای پیشبرد روز افزون دانش و شایستگی حرفه ای خود کوشا باشم.

کاربر

سلام

من یه بلبل دارم که نمیدونم امروز چش شده . دهنش رو باز نگه میداره . بعد یهو یه صدایی میده (انگار صداش گرفته و در نمیاد . میخواد جیک جیک کنه اما از گرفتگی صدا نمیتونه) و خودش رو با یه حالت کج به قفس میزنه انگار که مثلا یه سیم بهش وصل کردی و داری میکشیش .

چند دقیقه پیش داشتم کف پاهاش رو نگاه میکردم بعد که گذاشتمش توی قفس دیدم که نمیتونه روی چوب باسته و از پشت افتاد کف قفس . دوباره همون حالت بهش دست داد . خودش رو با یه صدای عجیب و نک باز به دیوار قفس میزد انگار چیزی داشت میکشوندش بعد از چند ثانیه عادی شد و روی چوبش ایستاد . اصلا آواز نمیخونه . صبح هم غذا خورد البته نه زیاد

حدود 8 7 ماهش هست و غذاش هم معمولا خرما و برنج پخته و نون و قند و سیب و انار هست .

ممنون میشم کمک کنید
    ویرایش توسط navidahanj : 11-13-2011 در ساعت 03:21 PM

مدیر کل دامپزشکان

نقل قول نوشته اصلی توسط navidahanj نمایش پست ها
    سلام

من یه بلبل دارم که نمیدونم امروز چش شده . دهنش رو باز نگه میداره . بعد یهو یه صدایی میده (انگار صداش گرفته و در نمیاد . میخواد جیک جیک کنه اما از گرفتگی صدا نمیتونه) و خودش رو با یه حالت کج به قفس میزنه انگار که مثلا یه سیم بهش وصل کردی و داری میکشیش .

چند دقیقه پیش داشتم کف پاهاش رو نگاه میکردم بعد که گذاشتمش توی قفس دیدم که نمیتونه روی چوب باسته و از پشت افتاد کف قفس . دوباره همون حالت بهش دست داد . خودش رو با یه صدای عجیب و نک باز به دیوار قفس میزد انگار چیزی داشت میکشوندش بعد از چند ثانیه عادی شد و روی چوبش ایستاد . اصلا آواز نمیخونه . صبح هم غذا خورد البته نه زیاد

حدود 8 7 ماهش هست و غذاش هم معمولا خرما و برنج پخته و نون و قند و سیب و انار هست .

ممنون میشم کمک کنید

دوست عزیزلطفا در یک جا سوالتان را مطرح کنید و ازمطرح کردن یک سوال در چند پست خود داری کنید
    پاسخ داده شد به تاپیک زیر مراجعه کنید
    بیحال شدن و عدم تعادل بلبل
    سوگند نامه دامپزشکی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)